SBO Professor Dumont

Speciaal basisonderwijsAlgemeen Bijzonder

Locatiegegevens

Stadsdeel ZuidoostWoudrichemstraat 2-41107NG Amsterdam Zuidoost

Contactpersonen

Interim (Directeur)

Bestuur

Profiel school

Een speciale school
Uitgangspunt van ons onderwijs is dat we de eigenheid van iedere leerling accepteren. We bieden een structuur die gericht is op het maximaal haalbare van ieder individuele leerling. Wij willen een veilige school zijn. Zelfstandigheid, zelfrespect en zelfredzaamheid, maar ook respect en zorg voor elkaar en voor de omgeving zijn voor ons belangrijke te ontwikkelen eigenschappen.
Een bijzondere school
Het bijzondere karakter van onze school komt tot uiting in de manier waarop wij aandacht besteden aan verschillende culturele en levensbeschouwelijke achtergronden. Een open houding, respect en waardering voor het levensverhaal van iedere leerling is daarbij uitgangspunt.
Iedere leerling is uniek en van nature nieuwsgierig en leergierig. Uitgangspunt van ons onderwijs is dat we de eigenheid van iedere leerling accepteren en hun nieuwsgierigheid en leergierigheid benutten.

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag

Gemiddelde woonafstand

4,1km

Dit is ver

De kinderen op deze school komen uit een groter gebied. Dit betekent dat de school kennelijk speciaal aanbod heeft waarvoor verder weg wonende ouders ook speciaal voor deze school kiezen.

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2018
78
2019
103
2020
120
2021
115
2022
120

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Maak kennis met de school

  Neem contact op met de school om kennis te maken.

 2. Leerlingenvervoer

  Of uw kind in aanmerking komt voor de bekostiging van openbaar vervoer, eigen vervoer of aangepast vervoer is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Afstand tussen huis en dichtstbijzijnde passende school
  • Reistijd met het openbaar vervoer
  • Leeftijd
  • Beperking (lichamelijk, verstandelijk, psychisch en/of zintuiglijk)
  • Schoolsoort

  Leerlingenvervoer aanvragen

  Meer over leerlingenvervoer
 3. Samenwerkingsverband

  Om ervoor te zorgen dat er voor alle leerlingen passend onderwijs is, werken scholen samen in een samenwerkingsverband passend onderwijs. Sinds de invoering van passend onderwijs zijn de Samenwerkingsverbanden Amsterdam Diemen voor voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs actief als overkoepelende organisaties voor alle scholen en hun schoolbesturen in Amsterdam en Diemen.

  Meer over procedure