Naar overzicht

Johannesschool

Basisonderwijs - Oecumenisch

Wij zijn een gezellige buurtschool waar iedereen welkom is!

Wij zien onze school als een oefenplaats voor de wereld en we staan voor een veilige en uitdagende leeromgeving waar we met zijn allen zorg voor dragen, waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet treden.
Ons team werkt vanuit het hart, we creëren een goede sfeer en organiseren leuke activiteiten om het schoolleven van een kind zo plezierig mogelijk te maken. Dan pas zal het leren succesvol zijn.

Wij stellen onszelf de vraag: Wat heeft dit kind nodig aan onderwijs om zijn of haar talenten en gemeenschapszin optimaal te ontwikkelen? Natuurlijk op het gebied van de dagelijkse schoolse vaardigheden, waarbij we ook stevig inzetten op begrijpend lezen en woordenschat, maar ook op het gebied van sport, muziek, techniek en de creatieve ontwikkeling. Kinderen beschikken over een veelheid aan talenten. We helpen kinderen om deze talenten te ontwikkelen. Dit zie je terug in ons programma, naast de reguliere schoolvakken maken wij ook tijd voor dansles, muziekles, beeldende vorming, schooltuinen en hebben we veel naschoolse activiteiten op het gebied van natuur, cultuur, sport en dans.
Dit geeft kinderen de mogelijkheid om volwaardig mee te doen in de wereld en te leren waar hun eigen, unieke talenten liggen.

Stadsdeel Nieuw-west
Evertsweertplantsoen 3-c
1069RK Amsterdam

020-6190466

E-mail deze school

Bekijk website

Contactpersonen

Directeur: Annelies Verkade

Bestuur

Stichting Amsterdamse Oecumenische Scholengroep (AMOS)
Laarderhoogtweg 25
1101EB Amsterdam

020 410 6810

Bekijk website

Bekijk website

Voorschool/vroegschool

Ja, deze basisschool is verbonden met een voorschool.

Naar overzicht