Yuverta vmbo Amsterdam-West

Algemeen Bijzonder

Locatiegegevens

Stadsdeel Nieuw-WestJan van Zutphenstraat 601069RS Amsterdam

Contactpersonen

Y. el Kaci (Schoolleider)

Bestuur

Profiel school

Yuverta vmbo Amsterdam-West is een kleine vmbo school met groene en grijze vakken. We staan voor: veel aandacht voor de persoonlijke groei en talent en een groot gevoel van veiligheid, we kennen elkaar. We hebben ook extra aandacht voor de Nederlandse taal. Dit is zeer belangrijk voor je ontwikkeling en kansen op de arbeidsmarkt. Door Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding (LOB) ontdekken en ontwikkelen we jouw talenten. Het team wil investeren in onze leerlingen door de verbinding aan te gaan, structuur te bieden en ze intrinsiek te motiveren. Het onderwijs is gevarieerd, niet alleen theorie, maar ook veel praktische vakken. De vakken hebben te maken met de natuur, mens en dier. Maar we bieden ook keuzevakken als ondernemen, uiterlijke verzorging, robotica en de bijzondere keuken. Je doet examen per vak, op jouw niveau. Zo dagen we je uit om door te groeien, het maximale uit jezelf te halen!

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag
Lengte lessen
45 min.
Aanvang 1e lesuur
08:30 uur

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2019
300
2020
300
2021
255
2022
300
2023
252

Soorten onderwijs

 • Vmbo-theoretisch
 • Vmbo-kader
 • Vmbo-basis

Waar wonen leerlingen

GebiedLeerlingenLeerling percentage
1 Stadsdeel Nieuw-West2190%
2 Stadsdeel West150%
3 Buiten de stad130%

Meer informatie

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden u aan om u altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken, ontdekt u als ouder wat belangrijk voor u is. 

  Bekijk de lijst met scholen
 2. Maak kennis met deze school

  U krijgt pas echt een goed beeld op de school zelf. Maak kennis met de school door opendagen te bezoeken. Bekijk schoolkeuze020 voor meer informatie of bezoek de website van de school.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Deze school doet mee aan de . Het aanmelden gebeurt hiermee volledig digitaal.

  Meer informatie over de aanmeldprocedure (Externe link)