Wereldwijs

Openbaar

Locatiegegevens

Stadsdeel ZuidoostGeerdinkhof 694 -6961103RP Amsterdam

Contactpersonen

Mevrouw P. Hoonhout (Directeur)

Bestuur

Profiel school

We willen samen met u en uw kind zorgen voor een goede brede ontwikkeling. Ons motto is: “Samen op reis om wijs te worden “. We willen samen met u en uw kinderen op Wereldwijs zorgen voor onderwijs waar iedereen op zijn of haar manier wijs gaat worden, zijn talenten leert kennen en iedereen zich kan ontwikkelen. Dat doen we door naast het rekenen en taalaanbod te zorgen voor aandacht voor kunst e en cultuur. We dragen trots de titel cultuurprofielschool vanaf april 2016. Onze school probeert het aanbod zo betekenisvol en thematisch aan te bieden. Uitgangspunt hierbij is het ontwikkelingsgericht onderwijs -OGO- concept. Al onze groepen zijn voorzien van digitale schoolborden en we maken gebruik van de programma’s van Oefenweb.
Verder bieden wij een breed aanbod van naschoolse activiteiten aan. Door deel te nemen aan het Vreedzameschool project zorgen we voor zelfstandige leerlingen die zich veilig voelen en zich daardoor optimaal kunnen ontwikkelen. We hopen door samen op reis te gaan dat er een wereld voor de kinderen open gaat! Wanneer u uw kind aanmeldt op onze school bent u verzekerd van een plek. Sinds januari 2019 zijn wij als excellent beoordeeld op het gebied van succesvol leren!

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag

Gemiddelde woonafstand

1,4km

Dit is een gemiddelde afstand

Zowel kinderen die in de buurt wonen als kinderen die wat verder van de school wonen bezoeken deze school.

Inspectieoordeel

Goed

Goed betekent: De school voldoet aan de basiskwaliteit en daarmee aan de wettelijke eisen. Daarnaast realiseert de school op overtuigende wijze de ambities (eigen aspecten van kwaliteit)

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2017
327
2018
330
2019
325
2021
371
2022
444

Deze school is verbonden met de volgende voorscholen

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden aan om je altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken ga je beter doorkrijgen wat jij als ouder belangrijk vindt.

  Bekijk de lijst met basisscholen
 2. Maak kennis met deze school

  Neem contact op met de school om kennis te maken.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Meer informatie over de procedure