Waldorf aan de Werf

Vrije SchoolAntroposofisch

Locatiegegevens

Stadsdeel NoordJ.H. Hisgenpad 3941025WK Amsterdam

Contactpersonen

mevrouw J. Blom (Directeur)

Bestuur

Stedelijke functie

Deze school neemt deel aan het stedelijk toelatingsbeleid en heeft een stedelijke functie; elk Amsterdams kind heeft voorrang op deze school. Bent u woonachtig in de gemeente Amsterdam (inclusief Weesp) dan heeft u voorrang op deze school.

Profiel school

Waldorf aan de Werf is in september 2020 gestart als dependance van Vrijeschool Kairos.

Waldorf aan de Werf biedt intercultureel en inclusief Waldorf onderwijs op een zelfstandige, kleine locatie. Bij ons voelt elk kind zich veilig en gezien. Alle kinderen zijn welkom, vanuit alle culturen en (religieuze) achtergronden!

Op Waldorf aan de Werf leren kinderen de basisvaardigheden: lezen, schrijven en rekenen. Daarnaast zijn er creatieve en bewegende vakken zoals toneelspelen, zingen, boetseren en schilderen. We zijn met alle klassen veel buiten in de natuur en vieren gezamenlijk jaarfeesten uit verschillende culturen.

Kinderen leren door te doen. In veel lessen is er beweging, in de vorm van klappen, lopen of dansen. De combinatie van cognitieve activiteit en bewegen zorgt ervoor dat de kinderen met plezier leren en dat ieder kind de lesstof goed op kan nemen.

Wij heten u van harte welkom op een informatie-ochtend!

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag
Onderwijsconcept

Inspectieoordeel

Voldoende

Voldoende betekent: De school voldoet aan de basiskwaliteit en daarmee aan de wettelijke eisen die op het moment van beoordelen geldend waren.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2021
90

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden aan om je altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken ga je beter doorkrijgen wat jij als ouder belangrijk vindt.

  Bekijk de lijst met basisscholen
 2. Maak kennis met deze school

  Neem contact op met de school om kennis te maken.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Meer informatie over de procedure