Naar overzicht

Vrije School Thula

Basisonderwijs - Vrije School - Antroposofisch

Vrijeschool Amsterdam Oost
In april 2018 is onze school gestart vanuit een ouderinitiatief. De Vrijeschool Amsterdam Oost is een aparte Vrijeschool-onderwijsstroom van OBS de Dapper, in de Dapperbuurt. De culturele diversiteit van deze wijk verwelkomen wij als rijkdom in ons onderwijs. Het Vrijeschoolonderwijs, waarin veel gebruik wordt gemaakt van jaarfeesten, sprookjes en verhalen, biedt hiervoor volop mogelijkheden.

Als Vrijeschool willen we bij kinderen ‘een vlam ontsteken’. Naast de cognitieve vakken krijgen de kinderen in alle jaren kunstvakken en handvaardigheid. Daarbij horen onder andere: euritmie, muziek, toneel, tekenen, schilderen, handwerken en houtbewerking. Kleuters krijgen ruim de gelegenheid om te spelen. Door stil te staan bij de veranderingen van de seizoenen, sluiten we in het onderwijs en als mens aan bij de ritmes en kringlopen van de natuur.

In april 2018 is Vrijeschool Amsterdam Oost gestart met twee kleuterklassen, en vanaf september 2018 start een 1e klas (groep 3). Vanuit deze klassen groeien we met het ouder worden van de kinderen in zes jaar uit tot een volledige Vrijeschoolstroom, met drie kleuterklassen en zes basisschoolklassen.

Aanmelden?
De Vrijeschool Amsterdam Oost is gedurende dit schooljaar gestart. U kunt naar www.vrijeschoolamsterdamoost.nl of contact opnemen met de school, voor meer informatie over het aanmelden volgens het stedelijk toelatingsbeleid en of de Vrijeschool Amsterdam Oost voor

Stadsdeel Oost
Obiplein 115
1094RB Amsterdam

020-693 9100

E-mail deze school

Bekijk website

Contactpersonen

Bestuur

St. Geert Groote School
Eerste Nassaustraat 5-7
1052BD Amsterdam

020 675 0419

Bekijk website

Bekijk website

Voorschool/vroegschool

Nee, geen voorschools aanbod

Naar overzicht