Naar overzicht

Leonardo Da Vinci

Basisonderwijs - Openbaar

De Leonardo da Vincischool is een kleine veilige school. Dat betekent dat er naast goed onderwijs ook veel aandacht is voor de omgang met elkaar. Er worden afspraken gemaakt over (bijvoorbeeld) het omgaan met conflicten en de manier waarop we zorg dragen voor onze omgeving. We noemen onszelf een Vreedzame school waarin kinderen een stem hebben. Kinderen kunnen solliciteren bijvoorbeeld naar de functie van leerlingmediator en leren daarmee vaardigheden die van belang zijn in de samenleving. Door veel inzet op dit gebied is het pedagogisch klimaat goed en is er een goede sfeer om in te kunnen leren. Daarnaast is er veel aandacht voor kunst en cultuur. Elk jaar is er een Leonardo da Vincidag waarin er professioneel wordt gewerkt op allerlei kunstdisciplines. We werken met een gemotiveerd team van leerkrachten en de onderwijsresultaten zijn goed.
De school staat midden in de stad en toch straalt er veel rust uit van het gebouw en de gebruikers. Er is een ruim, beschut en vooral groen plein rond het gebouw en op de tweede verdieping is een prachtige sportzaal.

Benieuwd? Neem een kijkje op onze website of bezoek de school tijdens een van de rondleidingen of 'Speel in de klas' ochtenden.

Stadsdeel West
Nassaukade 342-A
1053LW Amsterdam

020-6127267

E-mail deze school

Bekijk website

Contactpersonen

Directeur: Mevr. A. Verschuren

Bestuur

AWBR
Baarsjesweg 224
1058AA Amsterdam

020 515 0440

Bekijk website

Bekijk website

Voorschool/vroegschool

Ja, deze basisschool is verbonden met een voorschool.

Naar overzicht