Naar overzicht

Kindcentrum Sluisbuurt

Basisonderwijs - Oecumenisch

Elk kind doet mee, telt mee, draagt bij en leert

Alle kinderen kunnen bij ons hun talenten ontwikkelen. Naar eigen vermogen ontwikkelen zij zich ten opzichte van zichzelf. Niet het gemiddelde kind, maar de verschillen tussen kinderen, is het uitgangspunt. Elk kind is uniek.

Kindcentrum Sluisbuurt is een Kindcentrum dat volop in ontwikkeling is. Uiteindelijk zal het een centrale plek innemen in de nieuwe wijk Sluisbuurt. Een plek waar opvang en onderwijs onder één dak wordt samengebracht en waar gezorgd wordt voor een natuurlijke, ononderbroken groei van kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ons doel is om kinderen samen te laten leren, de nieuwsgierigheid te prikkelen, talenten te ontdekken en uw kind als uniek individu te benaderen. De manier waarop ons onderwijs en onze opvang wordt aangeboden, is afgestemd op wat kinderen nodig hebben. We laten ons inspireren door de toekomst zodat uw kind straks als actieve wereldburger klaar is voor de wereld die ze te wachten staat.

Naar verwachting zal in augustus 2024 Kindcentrum Sluisbuurt de deuren openen. In augustus 2023 starten we al met ons onderwijs in een tijdelijk gebouw in de buurt van het nieuw te bouwen Kindcentrum.

Voorschool ja, voorschool KC Sluisbuurt (Eigen&Wijzer)

Stadsdeel Oost
Marianne Hilaridesplantsoen 1
1095PH Amsterdam

-

E-mail deze school

Bekijk website

Contactpersonen

Directeur: De heer G. Rietkerk

Bestuur

Amsterdamse Stichting voor Katholiek, P.-c. en Interconfessioneel onderwijs (ASKO)
Anderlechtlaan 1
1066HK Amsterdam

020 301 3888

Bekijk website

Bekijk website

Voorschool/vroegschool

Nee, geen voorschools aanbod

Naar overzicht