Kindcentrum Sluisbuurt

Oecumenisch

Locatiegegevens

Stadsdeel OostMarianne Hilaridesplantsoen 11095PH Amsterdam

Contactpersonen

De heer G. Rietkerk (Directeur)

Bestuur

Profiel school

Elk kind doet mee, telt mee, draagt bij en leert

Alle kinderen kunnen bij ons hun talenten ontwikkelen. Naar eigen vermogen ontwikkelen zij zich ten opzichte van zichzelf. Niet het gemiddelde kind, maar de verschillen tussen kinderen, is het uitgangspunt. Elk kind is uniek.

Kindcentrum Sluisbuurt is een Kindcentrum dat volop in ontwikkeling is. Uiteindelijk zal het een centrale plek innemen in de nieuwe wijk Sluisbuurt. Een plek waar opvang en onderwijs onder één dak wordt samengebracht en waar gezorgd wordt voor een natuurlijke, ononderbroken groei van kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ons doel is om kinderen samen te laten leren, de nieuwsgierigheid te prikkelen, talenten te ontdekken en uw kind als uniek individu te benaderen. De manier waarop ons onderwijs en onze opvang wordt aangeboden, is afgestemd op wat kinderen nodig hebben. We laten ons inspireren door de toekomst zodat uw kind straks als actieve wereldburger klaar is voor de wereld die ze te wachten staat.

Naar verwachting zal in augustus 2024 Kindcentrum Sluisbuurt de deuren openen. In augustus 2023 starten we al met ons onderwijs in een tijdelijk gebouw in de buurt van het nieuw te bouwen Kindcentrum.

Voorschool ja, voorschool KC Sluisbuurt (Eigen&Wijzer)

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden aan om je altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken ga je beter doorkrijgen wat jij als ouder belangrijk vindt.

  Bekijk de lijst met basisscholen
 2. Maak kennis met deze school

  Neem contact op met de school om kennis te maken.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Meer informatie over de procedure