Kindcentrum De Vindplaats

Openbaar

Locatiegegevens

Stadsdeel WestJan den Haenstraat 411055WC Amsterdam

Contactpersonen

Gert Geertsma (Directeur)

Bestuur

Profiel school

Vanaf najaar 2022 vormen de scholen OBS de Roos en de Narcis-Querido met onze partner AKROS samen het nieuwe Kindcentrum de Vindplaats, in een mooi, nieuw, ruim en licht gebouw op het plein aan de Jan den Haenstraat. De officiële bouw is april 2021 gestart.
De Vindplaats wordt een Kindcentrum voor kinderen van 0 - 12 jaar. Een Kindcentrum dat 50 weken per jaar van 07:00 tot 19:00 uur geopend is. Dat betekent basisonderwijs, kinderopvang, voorschool, tussen- en buitenschoolse opvang in een. En dat alles vanuit één visie binnen één organisatie.
Het wordt een Kindcentrum met alle ruimte voor ontwikkelen, leren, spelen, onderzoeken en ontdekken. Een centrum waar, vanuit een heldere visie op (de ontwikkeling van) het kind, leerkrachten, ouders en kinderen samen verantwoordelijkheid nemen. Een Kindcentrum waar het kind en al zijn/haar talenten tot wasdom komen. Dat kan alleen in een omgeving waarin kinderen zich vrij en veilig voelen. Een Kindcentrum waar je mag stralen, waar je fouten mag maken, waar het soms moeilijk is en overwinningen worden gevierd. Wil je een afspraak voor meer informatie of een rondleiding neem dan contact met ons op.

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag

Gemiddelde woonafstand

1,6km

Dit is een gemiddelde afstand

Zowel kinderen die in de buurt wonen als kinderen die wat verder van de school wonen bezoeken deze school.

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2018
185
2019
175
2020
156
2021
141
2022
234

Deze school is verbonden met de volgende voorscholen

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden aan om je altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken ga je beter doorkrijgen wat jij als ouder belangrijk vindt.

  Bekijk de lijst met basisscholen
 2. Maak kennis met deze school

  Neem contact op met de school om kennis te maken.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Meer informatie over de procedure