Naar overzicht

Kindcentrum De Vindplaats

Basisonderwijs - Openbaar

Vanaf najaar 2022 vormen de scholen OBS de Roos en de Narcis-Querido met onze partner AKROS samen het nieuwe Kindcentrum de Vindplaats, in een mooi, nieuw, ruim en licht gebouw op het plein aan de Jan den Haenstraat. De officiële bouw is april 2021 gestart.
De Vindplaats wordt een Kindcentrum voor kinderen van 0 - 12 jaar. Een Kindcentrum dat 50 weken per jaar van 07:00 tot 19:00 uur geopend is. Dat betekent basisonderwijs, kinderopvang, voorschool, tussen- en buitenschoolse opvang in een. En dat alles vanuit één visie binnen één organisatie.
Het wordt een Kindcentrum met alle ruimte voor ontwikkelen, leren, spelen, onderzoeken en ontdekken. Een centrum waar, vanuit een heldere visie op (de ontwikkeling van) het kind, leerkrachten, ouders en kinderen samen verantwoordelijkheid nemen. Een Kindcentrum waar het kind en al zijn/haar talenten tot wasdom komen. Dat kan alleen in een omgeving waarin kinderen zich vrij en veilig voelen. Een Kindcentrum waar je mag stralen, waar je fouten mag maken, waar het soms moeilijk is en overwinningen worden gevierd. Wil je een afspraak voor meer informatie of een rondleiding neem dan contact met ons op.

Stadsdeel West
Jan den Haenstraat 41
1055WC Amsterdam

020-6122266

E-mail deze school

Bekijk website

Contactpersonen

Directeur: Gert Geertsma

Bestuur

AWBR
Baarsjesweg 224
1058AA Amsterdam

020 515 0440

Bekijk website

Bekijk website

Voorschool/vroegschool

Ja, deze basisschool is verbonden met een voorschool.

Naar overzicht