Holendrechtschool

Openbaar

Locatiegegevens

Stadsdeel ZuidoostHolendrechtplein 39-401106LP Amsterdam

Contactpersonen

Dhr. Klaas de Roij (Directeur)

Bestuur

Profiel school

De Holendrechtschool is een openbare school waar kinderen een goede basis krijgen om zelfstandig en vol zelfvertrouwen naar de toekomst te reizen. Tijdens deze ‘reis’ staan leerstof en prestaties centraal. De basis begint bij de peuters en kleuters van de voor- en vroegschool en loopt door tot en met groep 8. Pedagogisch medewerkers en leerkrachten werken samen om het onderwijs te verzorgen waardoor kinderen zich kunnen ontwikkelen. Daarbij worden ouders nauw betrokken.
Op de Holendrechtschool wordt gewerkt met moderne methoden en digitale ondersteuning. Daarnaast neemt het culturele onderwijs een belangrijke plaats in. Ook organiseert de Holendrechtschool na schooltijd Brede Schoolactiviteiten. Wanneer u uw kind aanmeldt op onze school, bent u verzekerd van een plek.

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag

Gemiddelde woonafstand

2,4km

Dit is ver

De kinderen op deze school komen uit een groter gebied. Dit betekent dat de school kennelijk speciaal aanbod heeft waarvoor verder weg wonende ouders ook speciaal voor deze school kiezen.

Inspectieoordeel

Voldoende

Voldoende betekent: De school voldoet aan de basiskwaliteit en daarmee aan de wettelijke eisen die op het moment van beoordelen geldend waren.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2018
163
2019
249
2020
220
2021
203
2022
187

Deze school is verbonden met de volgende voorscholen

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden aan om je altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken ga je beter doorkrijgen wat jij als ouder belangrijk vindt.

  Bekijk de lijst met basisscholen
 2. Maak kennis met deze school

  Neem contact op met de school om kennis te maken.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Meer informatie over de procedure