Elzenhagen

Algemeen Bijzonder

Locatiegegevens

Stadsdeel NoordN. Lansdorpstraat 21022KB Amsterdam

Contactpersonen

Meneer K.Grasmeijer (Directeur)

Bestuur

Profiel school

Brede school Elzenhagen is een jonge basisschool met een enthousiast team van meesters en juffen in een nieuw schoolgebouw. In het onderwijsconcept is er naast de basisvakken volop aandacht voor de wereldoriënterende, creatieve en culturele vakken, die ’s middags aan de hand van een thema aan bod komen. Ieder thema wordt afgesloten met een presentatie, omdat kinderen trots op hun werk mogen zijn. Onze kleurrijke buurtschool is nog volop in ontwikkeling en heeft veel leerlingen, die eerst op een andere school hebben gezeten. Hierdoor kunnen de resultaten per jaar op papier nogal variëren. Deze zullen de komende jaren stabiliseren. Ouders spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van onze school. Met een gekozen MR, een enthousiaste Ouder Vereniging en een goed functionerende Klankbordgroep, die regelmatig met de directie om tafel zit, is de betrokkenheid bij het onderwijs van hun kinderen volkomen ingebed in de organisatie van abbs Elzenhagen.

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag

Gemiddelde woonafstand

700m

Dit is dichtbij

De kinderen op deze school komen vooral uit de directe omgeving van de school. De school is vooral een buurtschool.

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2018
392
2019
413
2020
400
2021
398
2022
404

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden aan om je altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken ga je beter doorkrijgen wat jij als ouder belangrijk vindt.

  Bekijk de lijst met basisscholen
 2. Maak kennis met deze school

  Neem contact op met de school om kennis te maken.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Meer informatie over de procedure