De Polsstok

Levensbeschouwelijk

Locatiegegevens

Stadsdeel ZuidoostEGoli 21103AC Amsterdam

Contactpersonen

De heer B.J. Commissaris (Directeur)

Bestuur

Profiel school

Basisschool Polsstok is het kloppend hart van de wijk DE. Ouders en leerkrachten ondersteunen elkaar en werken samen. De Polsstok maakt gebruik van actuele methodes in een digitale omgeving. Ook houdt zij nauwlettend in de gaten welke nieuwe inzichten het onderwijs verbeteren. Ouders mogen en kunnen rekenen op deskundig personeel dat er volledig voor staat en gaat.
Zowel de cognitieve, de creatieve, als de sociaal emotionele ontwikkeling hebben een vaste plaats binnen het programma van Polsstok. Tevens neemt de culturele en levensbeschouwelijke diversiteit van de kinderen een duidelijke plaats in binnen de school. Naast de basisvakken is er extra aandacht voor kinderen met meer aanleg. En voor cultuur (muziek, leerorkest) en gezond leven. Polsstok is verkozen tot sportiefste school van Amsterdam 2013/2014. Wanneer u uw kind aanmeldt op onze school, bent u verzekerd van een plek.

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag

Gemiddelde woonafstand

2,6km

Dit is ver

De kinderen op deze school komen uit een groter gebied. Dit betekent dat de school kennelijk speciaal aanbod heeft waarvoor verder weg wonende ouders ook speciaal voor deze school kiezen.

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2018
380
2019
384
2020
350
2021
329
2022
264

Deze school is verbonden met de volgende voorscholen

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden aan om je altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken ga je beter doorkrijgen wat jij als ouder belangrijk vindt.

  Bekijk de lijst met basisscholen
 2. Maak kennis met deze school

  Neem contact op met de school om kennis te maken.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Meer informatie over de procedure