De Kinderboom

Oecumenisch

Locatiegegevens

Stadsdeel NoordAdelaarsweg 1131021BZ Amsterdam

Contactpersonen

Mevr. T. Michel (Directeur)

Bestuur

Profiel school

Met uw keus voor de basisschool De Kinderboom geeft u het vertrouwen aan het team om uw kind bij ons onderwijs te laten volgen. Dat vinden wij een hele eer. Wij voelen ons ervoor verantwoordelijk uw kind in een veilige en prettige schoolomgeving te laten opgroeien. Het team probeert elk schooljaar weer met hart en ziel dat vertrouwen aan u te kunnen geven. En zorgt ervoor dat uw kind op De Kinderboom goed onderwijs met veel taal en rekenen krijgt. Dat vinden wij echter niet genoeg. We benutten de natuurlijke nieuwsgierigheid van uw kind. We bereiden uw kind voor op hun leven in Amsterdam, Nederland en Europa van de 21e eeuw. We ondersteunen om met plezier te Ontdekken en Onderzoekend en Ontwerpend te leren. Die vaardigheden noemen we op de Kinderboom TriO. De Kinderboom besteedt daarmee veel aandacht aan natuur, techniek en wetenschap. Dat zijn mooie onderwerpen die uw kind veel plezier op school geven. Het helpt uw kind om de wereld om hem of haar heen beter te begrijpen en om een goede toekomst tegemoet te gaan.

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag

Gemiddelde woonafstand

2,1km

Dit is ver

De kinderen op deze school komen uit een groter gebied. Dit betekent dat de school kennelijk speciaal aanbod heeft waarvoor verder weg wonende ouders ook speciaal voor deze school kiezen.

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2018
156
2019
142
2020
153
2021
150
2022
151

Deze school is verbonden met de volgende voorscholen

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden aan om je altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken ga je beter doorkrijgen wat jij als ouder belangrijk vindt.

  Bekijk de lijst met basisscholen
 2. Maak kennis met deze school

  Neem contact op met de school om kennis te maken.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Meer informatie over de procedure