Alles in 1 School De Zeeheld

Openbaar

Locatiegegevens

Stadsdeel WestRoggeveenstraat 141013PV Amsterdam

Contactpersonen

Mevrouw N. Duymaer van Twist (Directeur)

Bestuur

Profiel school

Onderwijs en opvang in een doorgaande lijn
Op De Zeeheld bieden we opvang en onderwijs in een doorgaande lijn aan kinderen van 2,5 t/m 12 jaar met als motto: Ontdekkend en Ondernemend Onderwijs!

Kinderen leren op De Zeeheld om met zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid in de wereld te staan. We bieden onze leerlingen een rijke leeromgeving en betekenisvolle activiteiten. Deze dagen kinderen uit tot ondernemen waardoor ze hun interesses en talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Ons eigentijdse onderwijs kenmerkt zich door aandacht voor het individuele leren en ontwikkelen van kinderen op zowel cognitief als sociaal-emotioneel vlak. We bieden veel differentiatie in niveaus en gebruiken moderne lesmethoden en ICT middelen ter verrijking en ondersteuning.

Op de Zeeheld maken we leren zichtbaar en betrekken we kinderen bij hun eigen ontwikkeling. Kinderen hebben actieve rol in de school. We zetten coöperatief leren in om kinderen met-en van elkaar te laten leren.

We werken door de hele school met de lessenserie van de Kanjertraining om het vertrouwen en de veiligheid in de school te waarborgen. Kinderen leren hierdoor verantwoordelijkheid te nemen en hun sociale vaardigheden te versterken.

Overige kenmerken van de school
Engels van groep 1 t/m 8 - kunst- en cultuureducatie - enthousiast, ambitieus team – continurooster 5 gelijke dagen – aantrekkelijke naschoolse (sport)activiteiten – ruimte voor ouders om mee te denk

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag

Gemiddelde woonafstand

450m

Dit is dichtbij

De kinderen op deze school komen vooral uit de directe omgeving van de school. De school is vooral een buurtschool.

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2018
284
2019
279
2020
295
2021
293
2022
288

Deze school is verbonden met de volgende voorscholen

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden aan om je altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken ga je beter doorkrijgen wat jij als ouder belangrijk vindt.

  Bekijk de lijst met basisscholen
 2. Maak kennis met deze school

  Neem contact op met de school om kennis te maken.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Meer informatie over de procedure