As-Soeffah

Islamitisch

Locatiegegevens

Stadsdeel ZuidoostEGoli 101103AC Amsterdam

Contactpersonen

Mevrouw M. Burke (Directeur)

Bestuur

Profiel school

De As- Soeffah is een Islamitische basisschool in Amsterdam Zuidoost met ruim 300 leerlingen van verschillende culturele achtergronden. De school staat open voor een ieder. De slogan van de school luidt:Leren met je Hoofd, Handen en Hart in een veilige Islamitische sfeer.
We leveren een bijdrage aan de Nederlandse samenleving door de kinderen te laten denken, doen en handelen vanuit hun identiteit.
Ons onderwijs is steeds sterker gericht op het bieden van passend onderwijs, aanbod naar de (onderwijs)behoefte van leerlingen.
Taalonderwijs is ons speerpunt. De school werkt met een geïntegreerd taal/zaakvakken jaarplan waarbij ook coöperatieve werkvormen aan bod komen.
Daarnaast zitten wij in een brede school. We creëren kansen voor alle kinderen zodat ze hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag

Gemiddelde woonafstand

2,1km

Dit is ver

De kinderen op deze school komen uit een groter gebied. Dit betekent dat de school kennelijk speciaal aanbod heeft waarvoor verder weg wonende ouders ook speciaal voor deze school kiezen.

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2018
303
2019
277
2020
253
2021
242
2022
237

Deze school is verbonden met de volgende voorscholen

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden aan om je altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken ga je beter doorkrijgen wat jij als ouder belangrijk vindt.

  Bekijk de lijst met basisscholen
 2. Maak kennis met deze school

  Neem contact op met de school om kennis te maken.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Meer informatie over de procedure