Achtsprong

Levensbeschouwelijk

Locatiegegevens

Stadsdeel ZuidoostHuntum 141102JA Amsterdam

Contactpersonen

De heer G.P.M. Snijders (Directeur)

Bestuur

Profiel school

Samen leren en samen leven, dat is het motto van de Achtsprong. Achtsprong verzorgt onderwijs op levensbeschouwelijke basis. De culturele en levensbeschouwelijke diversiteit van de leerlingen komt hierbij tot zijn recht. Respect voor elkaar in woord en daad is het uitgangspunt. Achtsprong hanteert duidelijke regels en afspraken op alle niveaus, intern en extern. Ons onderwijsaanbod is uitdagend, betekenisvol en op maat en biedt alle mogelijkheden tot ontplooiing. Bij Achtsprong is de leerwinst zelfs hoger dan het Amsterdams gemiddelde. Het leerklimaat is veilig en nodigt uit tot zelfstandig werken en bevordert het samenwerken. Wanneer u uw kind aanmeldt op onze school, bent u verzekerd van een plek.

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag

Gemiddelde woonafstand

2,5km

Dit is ver

De kinderen op deze school komen uit een groter gebied. Dit betekent dat de school kennelijk speciaal aanbod heeft waarvoor verder weg wonende ouders ook speciaal voor deze school kiezen.

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2018
238
2019
236
2020
273
2021
296
2022
261

Deze school is verbonden met de volgende voorscholen

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden aan om je altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken ga je beter doorkrijgen wat jij als ouder belangrijk vindt.

  Bekijk de lijst met basisscholen
 2. Maak kennis met deze school

  Neem contact op met de school om kennis te maken.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Meer informatie over de procedure