Havo De Hof

Interconfessioneel

Locatiegegevens

Stadsdeel OostDapperstraat 3151093BS Amsterdam

Contactpersonen

Dhr. Drs. M.J. Kok (Contactpersoon)

Bestuur

Profiel school

Op havo De Hof is school meer dan alleen een diploma halen. Je maakt hier vrienden en we helpen je te ontdekken wie je bent. Waar ben je goed in? Wie wil je zijn? Hiervoor volg je bijzondere talentlessen in havo 1 tot en met 4. Deze vakken worden vanaf de herfstvakantie aangeboden en je kiest zélf welk vak je volgt. Word je enthousiast van patisserie, 3d-printen, Spaans, kunst of theater? Wil je iets nieuws leren en een module sport, psychologie, mode of keramiek volgen? Dat kan! Natuurlijk volg je ook gewoon de vakken die je nodig hebt om een diploma te halen. Omdat we een kleine school zijn, kent iedereen elkaar en voelen onze leerlingen zich veilig. Nieuw dit jaar, voor de echte "grensverleggers" onder jullie, is dat je met je vmbo-t/havo advies bij ons je havo diploma kan halen. Een deel van je lessen volg je op college De Meer; voor het overige deel kom je bij ons terecht. Als je voor deze optie gaan wil, meld je je aan bij college De Meer. Zoek je een fijne, open school, waar iedereen elkaar kent en je meer leert dan alleen examenvakken, dan is havo De Hof de school voor jou! Zien we jou op ons open huis?

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag
Lengte lessen
50 min.
Aanvang 1e lesuur
08:25 uur

Inspectieoordeel

Voldoende betekent: De school voldoet aan de basiskwaliteit en daarmee aan de wettelijke eisen die op het moment van beoordelen geldend waren.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2019
401
2020
396
2021
391
2022
396
2023
414

Soorten onderwijs

 • Havo

Waar wonen leerlingen

GebiedLeerlingenLeerling percentage
1 Stadsdeel Oost22554%
2 Buiten de stad5012%
3 Stadsdeel Noord4210%

Meer informatie

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden u aan om u altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken, ontdekt u als ouder wat belangrijk voor u is. 

  Bekijk de lijst met scholen
 2. Maak kennis met deze school

  U krijgt pas echt een goed beeld op de school zelf. Maak kennis met de school door opendagen te bezoeken. Bekijk schoolkeuze020 voor meer informatie of bezoek de website van de school.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Deze school doet mee aan de . Het aanmelden gebeurt hiermee volledig digitaal.

  Meer informatie over de aanmeldprocedure (Externe link)