Lumion

Openbaar

Locatiegegevens

Stadsdeel Nieuw-WestVlaardingenlaan 251062HM Amsterdam

Contactpersonen

Dhr. Jeffrey Bult (Contactpersoon)

Bestuur

Profiel school

Lumion is een school met een eigen kijk op onderwijs en veel aandacht voor elke leerling. Iedereen heeft immers zijn eigen talenten en manier van leren. Op Lumion krijgt elke leerling coaching, ook als het goed met je gaat. Je persoonlijke coach begeleidt en helpt je om zelf je leerdoelen te stellen en gericht te werken aan je prestaties. Al het lesmateriaal staat op je iPad. Dat betekent dat je makkelijk altijd en overal kunt leren. Je krijgt les in sessies die bestaan uit vier afwisselende onderdelen, zodat je goed grip krijgt op wat je leert.

Leerlingen zeggen vaak dat zich direct thuis voelen en zichzelf durven zijn. Daar zijn wij als school trots op. Want goed onderwijs is meer dan een diploma met mooie cijfers. Daarom werk je in de lessen veel samen, leer je om kritisch te zijn en op onderzoek uit te gaan. Zo ontwikkel je skills waar je de rest van je leven iets aan hebt. 
 

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag
Lengte lessen
Dagdeel
Aanvang 1e lesuur
09.00 uur

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Voldoende betekent: De school voldoet aan de basiskwaliteit en daarmee aan de wettelijke eisen die op het moment van beoordelen geldend waren.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2019
1050
2020
1179
2021
1199
2022
1350
2023
1526

Soorten onderwijs

 • Vwo
 • Havo
 • Vmbo-theoretisch

Waar wonen leerlingen

GebiedLeerlingenLeerling percentage
1 Stadsdeel Nieuw-West10850%
2 Stadsdeel West1900%
3 Buiten de stad1350%

Meer informatie

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden u aan om u altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken, ontdekt u als ouder wat belangrijk voor u is. 

  Bekijk de lijst met scholen
 2. Maak kennis met deze school

  U krijgt pas echt een goed beeld op de school zelf. Maak kennis met de school door opendagen te bezoeken. Bekijk schoolkeuze020 voor meer informatie of bezoek de website van de school.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Deze school doet mee aan de . Het aanmelden gebeurt hiermee volledig digitaal.

  Meer informatie over de aanmeldprocedure (Externe link)