Hubertus & Berkhoff

Algemeen Bijzonder

Locatiegegevens

Stadsdeel ZuidBetuwestraat 291079PR Amsterdam

Contactpersonen

Mevr. D. Kuipers (Contactpersoon)

Bestuur

Profiel school

Hubertus & Berkhoff, De Culinaire Vakschool, zit in een modern schoolgebouw op de Zuidas in Amsterdam. Leerlingen gaan aan de slag met alle richtingen van het HBR-profiel: Horeca, Brood & Banket en Recreatie. Onze school heeft bakkerijen, keukens, een eigen lesrestaurant en een Grand Café waar leerlingen kunnen oefenen in de praktijk. Het restaurant en Grand Café zijn toegankelijk voor gasten van buiten de school. Onze kook-, bak- en serveerlessen zijn gericht op zelfstandig functioneren en ouderwets vakmanschap. Gedrag, inzet en motivatie zijn erg belangrijk. Verder staat individuele aandacht centraal. Wij bieden vmbo-basis, -kader en -gemengd aan. Bij de kaderberoepsgerichte leerweg kun je ook kiezen voor tweetalig onderwijs (TTO). De gemengde leerweg is een programma met theorievakken op vmbo-t-niveau en met praktijkvakken. Van onze leerlingen stroomt 95% door naar het mbo. Kom ook naar de lekkerste school van Nederland!

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag
Lengte lessen
50 min.
Aanvang 1e lesuur
08:45 uur
Extra verfijning

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2019
540
2020
540
2021
547
2022
540
2023
528

Soorten onderwijs

 • Vmbo-theoretisch
 • Vmbo-kader
 • Vmbo-basis

Waar wonen leerlingen

GebiedLeerlingenLeerling percentage
1 Buiten de stad19337%
2 Stadsdeel Nieuw-West8015%
3 Stadsdeel Oost6112%

Meer informatie

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden u aan om u altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken, ontdekt u als ouder wat belangrijk voor u is. 

  Bekijk de lijst met scholen
 2. Maak kennis met deze school

  U krijgt pas echt een goed beeld op de school zelf. Maak kennis met de school door opendagen te bezoeken. Bekijk schoolkeuze020 voor meer informatie of bezoek de website van de school.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Deze school doet mee aan de . Het aanmelden gebeurt hiermee volledig digitaal.

  Meer informatie over de aanmeldprocedure (Externe link)