CSB

Protestants-Christelijk

Locatiegegevens

Stadsdeel ZuidDe Cuserstraat 31081CK Amsterdam

Contactpersonen

Rosanne van der Werf (Contactpersoon)

Bestuur

Profiel school

De CSB is een school die leerlingen kansen biedt zich te ontwikkelen. Op dynamische wijze zorgen we dat onze leerlingen klaar zijn voor een eigentijdse en levendige maatschappij. Vanuit die gedachte vormen wij ons onderwijs. Leerlingen kunnen op de CSB terecht in de homogene mavo, havo en vwo brugklas, alsmede in de havo en vwo kansrijk brugklassen. We houden rekening met de niveauverschillen in de groep. We streven naar en zetten in op het hoogste niveau. Naast reguliere vaklessen, gedifferentieerd op niveau, krijgen al onze leerlingen les in projectgebonden stromen via ons Millennium Skills concept. In de stromen Grafisch Design, Technologisch Design en Junior Business School werken we aan 21e-eeuwse vaardigheden en staat de verkenning van jezelf en je omgeving centraal. Die omgeving begint bij een school vol enthousiaste leerlingen. Iedere leerling is uniek, heeft verschillende ideeën, interesses, voorkeuren voor leren en een eigen kijk op de wereld. Daarom is de CSB een school waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht achtergrond, levensovertuiging of talent. Wees welkom op de CSB!

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag
Lengte lessen
50 of 100 min.
Aanvang 1e lesuur
08:30 uur
Extra verfijning

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2019
750
2020
750
2021
732
2022
800
2023
850

Soorten onderwijs

 • Vwo
 • Havo
 • Vmbo-theoretisch

Waar wonen leerlingen

GebiedLeerlingenLeerling percentage
1 Buiten de stad21926%
2 Stadsdeel Nieuw-West20824%
3 Stadsdeel Zuid18121%

Meer informatie

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden u aan om u altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken, ontdekt u als ouder wat belangrijk voor u is. 

  Bekijk de lijst met scholen
 2. Maak kennis met deze school

  U krijgt pas echt een goed beeld op de school zelf. Maak kennis met de school door opendagen te bezoeken. Bekijk schoolkeuze020 voor meer informatie of bezoek de website van de school.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Deze school doet mee aan de . Het aanmelden gebeurt hiermee volledig digitaal.

  Meer informatie over de aanmeldprocedure (Externe link)