Naar overzicht

Westerpark (Van Hallstraat)

Basisonderwijs - Openbaar

Met ingang van schooljaar 2021-2022 heeft deze school geen onderbouw meer; kinderen kunnen hier dan ook niet starten op 4 jaar.
Op de andere vestiging van de Westerparkschool (Van Hogendorpplein 11) hebben wij meerdere kleuterklassen; u bent van harte welkom uw kind hier aan te melden.

De Westerparkschool is een school in de Staatsliedenbuurt. Wij zijn een gemengde buurtschool met een groene natuurspeeltuin: onze schoolpopulatie vormt een afspiegeling van de buurt waar een verscheidenheid aan culturen aanwezig is.

Onze school is een plek waar je mag zijn wie je bent en waar je kunt ontwikkelen wat er in je zit. Ons motto is: ‘Zorgzaam omgaan met verschillen’ dat wil zeggen dat wij uitgaan van verschillen en verschillen waarderen.
In ons onderwijs zorgen we voor een evenwichtig aanbod in het aanleren van kennis, het leren van praktische vaardigheden, het leren om op een goede manier met elkaar om te gaan en het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling. Door middel van het programma ‘De Vreedzame School’ realiseren wij een prettig en veilig pedagogisch klimaat. Wij vinden het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en dat ze een positieve houding ontwikkelen ten aanzien van leren. Vanuit het project Eco-schools stimuleren we de kinderen tot duurzaam denken en doen en worden zij actief betrokken om duurzaamheid een plek in de school en buurt te geven.

Stadsdeel West
Van Hallstraat 621
1051HE Amsterdam

020 684 37 54

E-mail deze school

Bekijk website

Contactpersonen

Directeur: Werner Tillema

Bestuur

AWBR
Baarsjesweg 224
1058AA Amsterdam

020 515 0440

Bekijk website

Bekijk website

Voorschool/vroegschool

Nee, geen voorschools aanbod

Naar overzicht