Naar overzicht

HKC De Wereldboom

Basisonderwijs - Humanistisch

De Wereldboom is uniek door de combinatie van kinderopvang, regulier en speciaal (basis) onderwijs onder één dak! Ons kindcentrum zit in een prachtig, duurzaam gebouw met veel buitenspeelruimte.Een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen samen leren, spelen en zich thuis voelen.Elk kind krijgt onderwijs op zijn niveau.
Samen met ouders
Samenwerking met ouders is voor ons onmisbaar. Wij betrekken hen nauw bij de ontwikkeling van hun kind, denken mee over onderwijs en opvang en helpen bij activiteiten. Ouders kunnen terecht bij onze specialisten voor vragen over opvang en ondersteuning.
Ieder kind een 10!
Wie het kind ook is – het heeft een stem, mag eigen keuzes maken en nemen we serieus. Ieder kind mag er zijn om nog meer te kunnen worden. Ons team kijkt naar mogelijkheden, niet naar tekorten.
Samen leren leven
Bij ons is plek voor iedereen. We leggen verbinding met onze buurt. We leren van en met elkaar. In het kindcentrum leer je zelf nadenken en een mening vormen. Je kunt er veilig oefenen met samenwerken, sociale vaardigheden en het oplossen van conflicten.

Groen en gezond
Wij zorgen voor de natuur, zoals de natuur voor ons zorgt. In de groep én tijdens groene uitstapjes leren de kinderen veel over duurzaamheid, gezondheid en klimaat. Buitenspelen is bij ons lekker klauteren in echte bomen, tuinieren in de moestuin of waterwijs worden met de regenwaterstroom.

Stadsdeel Zuid
Peelstraat 171
1079RN Amsterdam

020 6466310

E-mail deze school

Bekijk website

Contactpersonen

Directeur: Ine van Vuuren

Directeur: Jeanette van der Werf

Bestuur

Stichting Kolom
Jan Tooropstraat 136
1061AD Amsterdam

020 514 8080

Bekijk website

Bekijk website

Voorschool/vroegschool

Nee, geen voorschools aanbod

Naar overzicht