Naar overzicht

De Kameleon

Basisonderwijs - Algemeen Bijzonder

Basisschool De Kameleon is een nieuwe school in Amsterdam en heeft een algemeen bijzondere achtergrond.
De visie van Basisschool De Kameleon is dat de leerlingen onderwezen worden tot ambitieuze wereldburgers. De school wil de leerlingen opvoeden tot burgers met kennis, zodat de leerlingen met respect naar anderen toe kunnen leren, leven en werken.

Basisschool de Kameleon verzorgt kwalitatief hoogwaardig onderwijs zodat leerlingen goed zijn voorbereidt op hun vervolgopleidingen. De leerlingen krijgen de mogelijkheid om al hun persoonlijke potenties optimaal te ontwikkelen..

Kenmerken Basisschool De Kameleon
Kenmerken Basisschool De Kameleon zijn ; Kleinschalig, Ambitieus, Gedegen, Innovatief, Leerlinggericht, Veilig. Basisschool De Kameleon laat zich niet alleen kenmerken door kennisvergaring, maar ook door leerlingen te stimuleren en te laten groeien op sociaal, emotioneel, creatief en motorisch vlak. Tijdens en buiten de lesuren wordt op diverse manieren aandacht besteed aan constructief sociaal gedrag, positieve betrokkenheid en een gezonde leefstijl van zowel de leerlingen als de personeelsleden van basisschool De Kameleon.

Stadsdeel Noord
Het Breed 10
1025HR Amsterdam

0202170720

E-mail deze school

Bekijk website

Contactpersonen

Directeur: Mevr. N. Kaya

Bestuur

SIOZ
Zuidervaart 2b
1504BA Zaandam

075-6162009

Bekijk website

Voorschool/vroegschool

Nee, geen voorschools aanbod

Naar overzicht