OBS de Jaargetijden (v/h Cornelis Jetses)

Openbaar

Locatiegegevens

Stadsgebied Weesp-DriemondJaargetijden 4-61109AR Amsterdam

Contactpersonen

Romina Ferrari (Interim directeur)

Bestuur

Profiel school

 

Per 1 augustus 2024 zijn de Jan Woudsmaschool en Cornelis Jetsesschool gefuseerd. Daarmee zijn wij één mooie nieuwe school geworden in Driemond voor de kinderen van Driemond en nabije omgeving.

We vinden het belangrijk dat we kinderen niet alleen in kennis kunnen ontwikkelen, maar ook als mens kunnen laten groeien in sociaal-emotionele, creatieve en motorische vaardigheden.
Kinderen leren van de leerkrachten, maar ook van en met elkaar door samen te werken en te leren omgaan met verschillen vanuit een respectvolle houding.
Bij de kleuters werken we thematisch aan de ontwikkeling van reken-, taal- en motorische vaardigheden.
In groep 3 t/m 8 is er uiteraard ook veel aandacht voor de basisvaardigheden lezen, taal, rekenen en burgerschap. Maar ook zetten we het thematisch werken daar door via een methode die de zaakvakken geïntegreerd aanbied.

In het schooljaar 2024-2025 gaan we onze onderwijskundige en didactische visie verder uitwerken, zodat we u nog beter kunnen vertellen waar we als school voor staan!
 

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag

Gemiddelde woonafstand

2,1km

Dit is ver

De kinderen op deze school komen uit een groter gebied. Dit betekent dat de school kennelijk speciaal aanbod heeft waarvoor verder weg wonende ouders ook speciaal voor deze school kiezen.

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2018
105
2019
109
2020
122
2021
125
2022
143

Deze school is verbonden met de volgende voorscholen

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden aan om je altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken ga je beter doorkrijgen wat jij als ouder belangrijk vindt.

  Bekijk de lijst met basisscholen
 2. Maak kennis met deze school

  Neem contact op met de school om kennis te maken.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Meer informatie over de procedure