Bredero Mavo

Openbaar

Locatiegegevens

Stadsdeel NoordGare du Nord 51022LD Amsterdam

Contactpersonen

Dhr. P.H. Schröder (Contactpersoon)

Bestuur

Profiel school

De Bredero Mavo is een openbare school voor leerlingen met een mavo- en/of havo-advies. Onze school is gevestigd in een modern, kleurrijk gebouw midden in het centrum van Amsterdam Noord. Wij bieden een tweejarige mavo/havo-brugklas aan. Na deze twee brugklasjaren ga je verder op vmbo-t- of havoniveau. Je kunt bij ons namelijk je mavo- en havodiploma halen. Ook kun je al direct in de brugklas kiezen voor TTO (tweetalig onderwijs) en/of de sportklas. Kies je TTO, dan wordt een deel van de vakken in het Engels gegeven. Kies je voor onze sportklas, dan heb je naast de reguliere sportlessen extra lessen sport. Als je bij ons een diploma haalt, heb je een streepje voor! In ons onderwijs staan Communiceren en Ondernemen centraal en draait alles om mensen. Wij praten met elkaar, luisteren naar elkaar, dagen elkaar uit en doen projecten samen. Een betrokken, nieuwsgierige houding vinden wij daarom belangrijk. Een goede en prettige schooltijd is erg belangrijk. Op school maak je vrienden, je oefent je sociale vaardigheden, doet kennis op en je ontdekt jezelf. De herinneringen aan je schooltijd gaan dan ook je leven lang mee.

Eigenschappen

Type onderwijs
Grondslag
Lengte lessen
50 min.
Aanvang 1e lesuur
08:30 uur

Inspectieoordeel

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Geen eindoordeel betekent: Er is geen eindoordeel gegeven over de school omdat de school recent niet uitgebreid is onderzocht. Als de school net is opgericht of gefuseerd is het mogelijk dat er nog geen onderzoek is uitgevoerd.

Aantal leerlingen

Totaal aantal leerlingen op de school.

Het totaal aantal leerlingen op de school.

2019
503
2020
516
2021
514
2022
500
2023
529

Soorten onderwijs

 • Havo
 • Vmbo-theoretisch

Waar wonen leerlingen

GebiedLeerlingenLeerling percentage
1 Stadsdeel Noord40176%
2 Stadsdeel Oost5510%
3 Buiten de stad367%

Meer informatie

Interesse in deze school? Hierbij 3 vervolgstappen

 1. Verdiep je in het verdere aanbod

  We raden u aan om u altijd breed te oriënteren. Door veel scholen te bekijken, ontdekt u als ouder wat belangrijk voor u is. 

  Bekijk de lijst met scholen
 2. Maak kennis met deze school

  U krijgt pas echt een goed beeld op de school zelf. Maak kennis met de school door opendagen te bezoeken. Bekijk schoolkeuze020 voor meer informatie of bezoek de website van de school.

 3. Check de aanmeldprocedure

  Deze school doet mee aan de . Het aanmelden gebeurt hiermee volledig digitaal.

  Meer informatie over de aanmeldprocedure (Externe link)