To overview

Oscar Carré

Primary education - Public

De leerlingen van cultuurprofielschool Oscar Carré krijgen de vaardigheden mee die nodig zijn om vanuit een zelfbewuste houding de samenleving in te gaan. Leerlingen krijgen op de Oscar Carré de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en ontplooien. Dit doen wij doormiddel van onze affiniteit met kunst en cultuur. Onze leerlingen voelen zich vrij om creatief te worden en reflecteren met elkaar en op zichzelf om verder te kunnen groeien. Hierbij komen immers de mooiste ontdekkingen tot stand.
De Oscar Carré is een school waar leerlingen worden gezien en gehoord. Motivatie en betrokkenheid van onze leerlingen zijn een belangrijk uitgangspunt. We zijn een plek waar leerlingen hun zelfbeeld vergroten, leren reflecteren en zelfvertrouwen en empathie op een prettige wijze kunnen ontwikkelen. Onze leerlingen kunnen hun talenten ontwikkelen in een attractieve, uitdagende en een rijke leeromgeving binnen en buiten de klas.
Hierbij zoeken wij de samenwerking met de buurt. Bijvoorbeeld musea, theaters, het sarphatipark etc.
We maken hierin altijd de verbinding tussen school en thuis. De samenwerking met ouders is vanzelfsprekend heel belangrijk. Ouders en school zijn partners in de ontwikkeling van onze leerlingen.

City district Zuid
1e Jan vd Heijdenstraat 161
1072TS Amsterdam

020-6799402

Email this school

View website

Contacts

Director: Tim Janssen

Management

Stichting Openbaar Onderw. aan de Amstel
Ruysdaelkade 215
1072AW Amsterdam

020 577 6040

View website

View website

Pre-school

Yes, this school is linked to a pre-school.

To overview