To overview

Onze Amsterdamse School

Primary education - Ecumenical

Onze Amsterdamse School is een oecumenische basisschool, gevestigd in een mooi gebouw in de Amsterdamse Houthavens. Onze Amsterdamse School (OAS) is een oefenplaats voor de échte wereld. Binnen veilige kaders en grenzen leert uw kind hoe de wereld om hem heen eruitziet en hoe het zijn kennis toepast in de praktijk van het dagelijks leven.

Wij willen dat alle leerlingen bij ons op school zich prettig en veilig voelen. We zorgen voor persoonlijke aandacht voor ieder kind.
We werken met aansprekende thema’s. In de onderbouw doen we dat spelend, in de bovenbouw doen we dat door te onderzoeken. Kinderen krijgen bij ons op school naast een stevige kennisbasis ook allerlei vaardigheden mee die ze in het echte leven nodig hebben: denk daarbij aan creativiteit, flexibiliteit, samenwerken en doorzettingsvermogen.

Kinderen krijgen bij ons op school Engels vanaf groep 1/2. In de onderbouw doen we dit door middel van spelletjes, liedjes en verhalen. In de bovenbouw leren kinderen ook lezen en schrijven in het Engels.

Ook nog leuk om te weten:
• Wekelijks muziekles van een vakdocent
• Twee keer per week gym van een vakdocent
• Veel verschillende naschoolse activiteiten (sport, muziek, creatieve vorming, etc.)

City district West
Revaleiland 1A
1014ZG Amsterdam

020-6829907

Email this school

View website

Contacts

Director: Elize Jong

Management

Stichting Amsterdamse Oecumenische Scholengroep (AMOS)
Laarderhoogtweg 25
1101EB Amsterdam

020 410 6810

View website

View website

Pre-school

Yes, this school is linked to a pre-school.

To overview