To overview

Pro Rege Noorderhof

Primary education - Ecumenical

Pro Rege School
Op de Pro Rege School leren we onze leerlingen te kijken naar wat zij al kunnen, trots te zijn op wat ze bereiken en vol vertrouwen verder te gaan.

Dat vertrouwen, dat is onze basis, de belangrijkste les. Want als je daarmee begint, komt de rest vanzelf!

De Pro Rege School heeft twee vestigingen; Hemsterhuis en Noorderhof.

Populatie
We zijn trots op onze leerlingen, op de mooie diversiteit en op de manier waarop onze kinderen met elkaar omgaan. Prachtig om te zien en een voorbeeld voor velen. Op onze school zitten kinderen met diverse achtergronden, nationaliteiten en niveaus. Het maakt de school tot wat zij is: een fantastische plek, waar iedereen elkaar leert kennen en waar kinderen samen leren en opgroeien!
Aanbod
Op de Pro Rege School vinden we een sterke basis belangrijk. We besteden daarom veel aandacht en energie aan taal, lezen, rekenen en schrijven. Dat klinkt misschien saai, maar dat is het niet. Want heb je deze vaardigheden onder de knie, dan ligt de wereld voor je open.
Ons aanbod aan kinderen is groot. We werken met meerdere methoden die elkaar aanvullen en ondernemen veel. We doen dit niet alleen. Want bij ons krijgen leerlingen de ruimte en vrijheid om initiatief te nemen, plannen uit te voeren en hun zegje te doen. En dat doen ze dan ook met verve!

Meer informatie
Benieuwd? Check: Proregeschool.nl

City district Nieuw West
Louis Couperusstraat 131
1064CE Amsterdam

020-6133545

Email this school

View website

Contacts

Director: Mevr. M. Alting

Management

Stichting Amsterdamse Oecumenische Scholengroep (AMOS)
Laarderhoogtweg 25
1101EB Amsterdam

020 410 6810

View website

View website

Pre-school

Yes, this school is linked to a pre-school.

To overview