To overview

Lidwinaschool (Het Hof)

Primary education - Catholic

De Lidwinaschool is een buurtschool voor nieuwsgierige kinderen in de Watergraafsmeer. Wij zijn altijd in beweging.
Wij leren onze kinderen de basisvaardigheden als taal, lezen, spellen, schrijven en rekenen. Dat pakken we gedegen aan, elke dag weer. Maar er is meer, veel meer. Op de Lidwinaschool is er ruimte om boeiende dingen te ontdekken en ervaren. Dat kan voor elk kind iets anders zijn. Die verschillen maken onze wereld zo interessant.
Op de Lidwinaschool nemen we kinderen mee op ontdekkingstocht door de wereld. Dit doen wij door vakken als aardrijkskunde, biologie, geschiedenis, kunstzinnige vorming, etc.in thema’s aan te bieden met ruimte voor eigen onderzoek. Zo krijgt leren betekenis, dat houdt kinderen geïnteresseerd en gemotiveerd.
De Lidwinaschool is open voor elk kind, met zijn talenten en denkwijzen. Bij ons kan Ieder kind kan zichzelf zijn. Zich vrij en veilig voelen. Wij hebben oog voor elkaar.
De Lidwinaschool is inspirerend en wereldwijs.


Wij zijn gastvrij voor elk kind, met zijn talenten en denkwijzen. Elk kind, hoe hij of zij ook leert, kan zichzelf zijn. Wij helpen het kind te leren, samen te werken en met (zelf)vertrouwen de wijde wereld in te kunnen. Kinderen voelen zich vrij en veilig en we zijn open en hebben aandacht voor de kinderen. We zijn oprecht en aandachtig betrokken en denken en handelen vanuit kansen en mogelijkheden.
De Lidwinaschool is inspirerend en wereldwijs!

City district Oost
Linnaeushof 45
1098KM Amsterdam

020-6650769

Email this school

View website

Contacts

Director: De heer R.Baggen

Management

Amsterdamse Stichting voor Katholiek, P.-c. en Interconfessioneel onderwijs (ASKO)
Kalfjeslaan 380
1081JA Amsterdam

020 301 3888

View website

View website

Pre-school

Yes, this school is linked to a pre-school.

To overview