Naar overzicht

gbs Veerkracht

Basisonderwijs - Ontwikkelingsgericht - Gereformeerd Vrijgemaakt

Veerkracht is een kleinschalige en veelkleurige basisschool in Amsterdam Nieuw-West. We willen onderwijs van betekenis bieden, waarbij we de leerlingen willen vormen tot jonge mensen die met geloof en plezier in het leven staan. Onze kinderen mogen weten wie ze zijn, wat hun unieke plek is en wat ze in de maatschappij kunnen betekenen. De oorsprong van deze visie vinden we in de bevrijdende boodschap van Gods genade. Iedere leerling en iedere medewerker is Gods geliefde kind.
Identiteit en kwaliteit bij elkaar horen en daarom werken we hard aan goed onderwijs. We vinden het belangrijk dat iedere leerling en elke medewerker zijn van God gekregen gaven en talenten ontwikkelt. Daarom willen in ons onderwijs aansluiten bij die gaven en talenten. We denken vanuit mogelijkheden en willen aansluiten bij wat elke leerling nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen op cognitief, creatief en sociaal-emotioneel gebied.
Kijk op onze website voor de info ochtenden waarin u kennis kunt maken met onze school. Graag van te voren telefonisch aanmelden. www.gbsveerkracht.nl

Stadsdeel Nieuw-west
SLOTERMEERLAAN 160
1063JW Amsterdam

020-6136666

E-mail deze school

Bekijk website

Contactpersonen

Directeur: Atie van der Vlist

Bestuur

LEV-WN
s-Molenaarsweg 1
2401LL Alphen aan den Rijn

0172 418 830

Bekijk website

Bekijk website

Voorschool/vroegschool

Ja, deze vroegschool is verbonden met een voorschool.

Naar overzicht