Naar overzicht

School of Understanding Amsterdam West

Basisonderwijs - Openbaar

School of Understanding Amsterdam-West.
Op onze school ligt de focus op: ‘Jezelf-Leren-Zijn’

Bij ons leer je om zelfbewust in het leven te staan. Je wordt gestimuleerd om over jezelf en anderen na te denken. Om respect te hebben voor verschillen, zelf je ruimte in te nemen en die anderen ook te gunnen. Je leert er ook alles over verantwoordelijkheid. Over hoe je kunt bijdragen aan je eigen geluk, maar ook aan dat van de wereld om je heen.
Je ontdekt de kracht van optimistisch zijn. Hoe dat je helpt om met uitdaging en tegenslag om te gaan en door te zetten, om steeds te groeien en het beste uit jezelf te halen.
Je krijgt onderwijs in twee talen: Nederlands en Engels. Met de best-bewezen leermethoden ter wereld. Van Singaporees rekenen tot het International Primary Curriculum (IPC).
Je krijgt een eigen (digitaal) lesprogramma dat past bij jouw behoeften en talenten. Zo kan je op je eigen niveau werken en in je eigen tempo.
We volgen jouw ontwikkeling op de voet. Want wij willen dat je het beste uit jezelf haalt.

Ons doel is om je op te laten groeien als een gelukkig kind dat straks met compassie een bijdrage weet te leveren aan de samenleving. Want een gelukkig kind is het begin van een betere wereld.

Op dit moment staat onze school aan de Potgieterstraat 34. Daarnaast huist onze middenbouw tijdelijk op de Rombout Hogerbeetsstraat 109. Vanaf mei 2018 zitten we op onze definitieve locatie: Orteliusstraat 28, aan het Rembrandtpark.

Stadsdeel West
Orteliusstraat 28
1057BB Amsterdam

020-820 8262

E-mail deze school

Bekijk website

Contactpersonen

Directeur: Mevr. M. Jansen

Bestuur

AWBR
Baarsjesweg 224
1058AA Amsterdam

020 515 0440

Bekijk website

Bekijk website

Voorschool/vroegschool

Ja, deze vroegschool is verbonden met een voorschool.

Naar overzicht