To overview

Clusius College Amsterdam

Secondary education - General Special

Het Clusius College is een sfeervolle, veilige en kleinschalige vmbo b/k/gl school waar je ook een vmbo-t diploma kunt halen. De persoonlijke ontwikkeling van de leerling staat bij ons voorop. Talentontwikkeling, duurzaamheid en gezondheid vinden wij belangrijk. Op het Clusius College is het mogelijk om vakken op een hoger niveau te volgen. In de onderbouw bieden we speciale sport-, techniek- en kookklassen aan en we hebben een Gezonde Schoolkantine.

De leerlingen krijgen een brede opleiding met theorie- en praktijkvakken aangeboden, zoals voeding, economie en techniek. Bij ons wordt niet alleen op school geleerd, maar ook in de directe omgeving van de school. Zo werken we samen met bedrijven en het stadsdeel. We geven onze leerlingen verantwoordelijkheden en leren ze samen te werken om zo een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Als school hebben we veel aandacht voor begeleiding en ondersteuning. Hiervoor bieden we verschillende mogelijkheden aan. Je behaalt op het Clusius College een volwaardig diploma, waarmee je in het mbo nog alle richtingen op kunt. Op het Clusius College leer je in een groene, duurzame omgeving!

City district Noord
Rode Kruisstraat 40
1025KN Amsterdam

020 636 36 36

Email this school

View website

Contacts

Contact: Mw. Minke Heikens

Types of education

  • VMBO-framework
  • VMBO-basic
  • VMBO-t

Open days / walk-in days

24 jan (vr) 18:30-21:00 Open avond 25 jan (za) 10:00-13:00 Open dag 27 jan (ma) 18:30-20:00 Informatie avond ouders 2 mrt (ma) 16:00-19:30 Extra inschrijf- en informatie avond voor ouders

Vensters voor verantwoording

Management

Agrarisch Opleidingen Centrum Clusius College
Havinghastraat 11
1817DA Alkmaar

020-6363636

View website

Types of first-year class

Naam Number of available places Average number of pupils Number of years in first-year phase
vmbo-bb +/- leerwegondersteuning 2 20 2
vmbo-kb +/- leerwegondersteuning 2 20 2
vmbo gl/tl +/- leerwegondersteuning 1 20 2

Pre-school

No, no pre-school programme.

To overview